خرید و قیمت روز عنصر شیمیایی آلومینیوم

عنصر شیمیایی آلومینیوم مقدمه: آلومینیوم یک عنصر شیمیایی است که از وسیع‌ترین و پرمصرف‌ترین عناصر در جهان برخوردار است. این فلز سبک، قابل انعطاف و انتقال پذیری بسیار بالا در برزخوان (برهان‌شناسی فلزات)، خواص یکتای واکنش‌پذیری شیمیایی و مقاومت در برابر خوردگی را دارا می باشد. به عنوان یک عنصر با ارزش در علم شیمی و صنعت، آلومینیوم در طی قرن‌ها به طور گسترده در تولید اشیا متعددی نظیر ظروف آشپزخانه، تجهیزات الکتریکی، بسته بندی، اتومبیل‌ها، هواپیماها و ساختمان‌ها استفاده شده است. تاریخچه: برای اولین بار در سال 1825 توسط عالم دانمارکی هانس کریستیان ارستد کشف شد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

خرید و قیمت روز عنصر شیمیایی آلومینیوم

.

. تولید آلومینیوم به دلیل مشکلات فنی و هزینه های بالا مرتبط با استخراج از معدن بوکسیت (سنگ‌های آلومینیوم) در دهه 1850 صورت پذیرفت. در سال های بعدی فرآوری عنصر آلومینیوم منجر به کاهش قیمت و افزایش تولید این فلز مهم شد. ویژگی های شیمیایی: – عدد اتمی: 13 – وزن اتمی: 26.9815 – الکترون در لایه های الکترونی: 2, 8, 3 – گروه و دوره در جدول تناوبی: 13 و سوم ویژگی های فیزیکی: آلومینیوم فلزی با رنگ سفید نقره ای است و دارای ظاهری براق است. دمای ذوب آلومینیوم در حدود 660 درجه سانتیگراد است و دارای چگالی 2.7 گرم بر سانتیمتر مکعب است. با وجود چگالی نسبتاً کم، آلومینیوم فلزی بسیار نیرومند است و میتواند حمل بارهای سنگین را به شکل کارا انجام دهد. آلومینیوم همچنین دارای نقطه ذوب و غلیظ شدن نسبتاً پایینی است که امکان فرآوری و خوردگی آن را نسبتاً آسان می کند. کاربردها: تولید آلومینیوم در جهان به یکی از صنایع پردرآمد جهان تبدیل شده است.

..

.. به عنوان یک فلز سبک و قابل انعطاف، آلومینیوم در صنایع خودروسازی، هواپیماسازی، ساختمانی، الکتریکی، بسته بندی و آشپزخانه به طور فزاینده استفاده می شود. آلیاژهای آلومینیوم مانند آلیاژ آلومینیوم-مس (آلومینیوم برونز) و آلومینیوم-سیلیکون (آلومینیوم پردیسی) نیز در صنعت برق، تولید ابزار و تجهیزات ارتباطی استفاده می شوند. نکات قابل توجه: – آلومینیوم عنصری با مقاومت بالا در برابر خوردگی است که این ویژگی آن را به یک انتخاب مناسب برای برخی از صنایع مانند صنایع دریایی و فضایی می کند. – استخراج آلومینیوم به واسطه فرآوری بوکسیت و استفاده از فرایند حرارتی الکترولیز (فرایند هال-هرولتز) صورت می گیرد. – به عنوان یکی از عناصری که در طبیعت به صورت ترکیبات معدنی وجود دارد، آلومینیوم در کانسارهای سراسر جهان یافت می شود. نتیجه گیری: آلومینیوم، یکی از عناصر مهم و متعدد قابلیت استفاده است که به علت خواص برجسته شیمیایی و فیزیکی آن، در صنعت های مختلف توسعه و تجاری سرانجام یافته است. از ابتدای کشف آن تا به امروز، آلومینیوم با ارزش خود در تولید شیروانی های مدرن از جمله خودروها، هواپیماها و ساختمان‌ها قدرتمند بروز داده است.

... با توجه به روند رشد صنعتی در جهان، احتمالاً تقاضا برای آلومینیوم به طور روزافزون ادامه خواهد داشت و ارزش آن نیز به طور مداوم افزایش خواهد یافت.علاوه بر کاربردهای صنعتی، آلومینیوم نیز در بسیاری از حوزه های زندگی روزمره مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال، در صنعت ظروف آشپزخانه، آلومینیوم به عنوان یک مواد خاکستری مناسب به دلیل خواص حرارتی و هدایت حرارت بالا برای تهیه قابلمه ها و دیگ ها استفاده می شود. همچنین، بطری ها و ظروف آلومینیومی در صنایع نوشیدنی و بسته بندی بسیار محبوب هستند به دلیل وزن بسیار سبک و خواص حفظ طعم و مزه. در صنعت الکتریکی، آلومینیوم به دلیل خواص هدایت برق بسیار خوب و وزن سبک، در تولید کابل ها، سیم ها و قطعات الکتریکی استفاده می شود. همچنین، در صنعت خودروسازی، آلومینیوم به عنوان جایگزینی سبک و با کیفیت برای فولاد در قطعات بدنه و موتور خودروها به کار می رود، که باعث می شود وزن خودرو کاهش پیدا کند و بهبود کارایی سوخت موتور را بنابراین داشته باشیم. در ساختمان، آلومینیوم به عنوان یک ماده سازنده اساسی در تولید پنجره ها، درب ها و سیستم های نصب و اتصالات ساختمان استفاده می شود. با توجه به وزن سبک آن و قابلیت انعطاف بالا، آلومینیوم به عنوان یک ماده سازنده مورد ترجیح برای استفاده در ساختمان های بلند مانند برج ها و ساختمان های فضا و تله پیوستی استفاده می شود. در ادامه به عناصر تشکیل دهنده آلومینیوم و وجود آن در خاک و کانسارها می پردازیم. همچنین، به بررسی فرایند استخراج و تولید آلومینیوم از کانسارهای معدنی نیز می پردازیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.